4 Aralık 2011 Pazar

Kadınlara savunma dersleri

Türkiye’ye gelen sanatçı ve işadamlarının yakın korumalığını üstlenen, son olarak geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelen Monica Belluci’nin korumalığını da yapan Çağdaş Agun tarafından Serotonin Mutluluk Akademisi’nde "Kadınlar İçin Savunma Dersleri" veriliyor.

Türkiye Kick-Box Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve karateci Çağdaş Agun, bir kadının fiziksel açıdan kendisinden daha güçlü bir saldırgana karşı kendini savunabileceğini söylüyor. Üstelik kadınları pek çok konuda erkeklerden daha cesur bulduğunu söyleyen Agun, kadınları içlerinde var olan müthiş gücü ortaya çıkarmaya davet ediyor.

Tıpkı bisiklete binmeyi öğrenmek ve asla unutmamak gibi, tekrarlayarak bedenin öğrenmesi üzerine kurulu, sistematik program, kapkaçtan darpa, fiziksel tacizden daha ağır tacizlere karşı her türlü risk için temel savunma becerilerini kazandırıyor. Aynı zamanda savunma refleksini içselleştirerek kadınların hayatlarının diğer alanlarını olumlu etkileyen savunma dersleri, kondisyon ve form kazandırırken eğlendiriyor da.

Serotonin Mutluluk Akademisi
Cemil Topuzlu Cad.
No: 44 Çiftehavuzlar
Tel: 0216 357 4142

http://www.serotonin.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder