8 Temmuz 2011 Cuma

Asil Kan E-Book - Melissa De La Cruz

Asil Kan E-Book - Melissa De La Cruz


Asil Kan ebook indir - Asil Kan ekitap indir - Asil Kan kitabını indir - Melissa De La Cruz asil kan indir - Melissa De La Cruz kitapları indir


Epsilon Yayınevi’nin

vampir romanlarına düşkün okuyucuları için

Asil Kan

bağımlısı olacağınız yeni bir dizi’nin ilk romanı.



Bir anda yıldızı parlayan genç yazar Melissa De La Cruz’dan

gerçekçi mekânlarda geçen kurgusal bir üçleme...

Yaşam, herhangi birisinin şimdiye kadar fark ettiğinden daha kırılgandı… Bir dakika önce yaşarken bir dakika sonra ölü olabilirdin. Peki ya hiç ölmeyeceksen?

Doğum, yaşam ve ölüm… Her biri birer döngü ama bir de bu döngünün dışında yaşayanlar var; doğan, yaşayan ama hiç ölmeyenler!

İnsan yaşlandıkça ölümü bekler ve nasıl öleceğini de merak eder. Kanı kırmızı olan her insan, kalp krizi, şeker nöbeti, anevrizma gibi bir hastalık yüzünden, bir kaza sebebiyle ya da yatağında uyurken ölür. Bu kaçılmazdır. Peki diğerleri? Yani Vam pirler! Yani asil kanlı insanlar! Damarlarında kırmızı yerine mavi kan akan eşsiz canlılar!

Schuyler, babasız büyümüş annesi komada olan silik bir kızdır. Büyükannesi ile kocaman bir evde yaşamaktadır ve başlangıçta kimseyle paylaşamadığı doğaüstü ilginç şeyler görmektedir.

En iyi arkadaşı Oliver ile gittiği bir eğlencede asillerle tanışırlar ve bir arkadaşlarının ölümüyle tüm sırlar yavaş yavaş açığa çıkar… O, hem bir asil yani Mavi Kanlı, hem de normal bir insandır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder