3 Aralık 2011 Cumartesi

Afrodit kadınlar

Saf cinselliğin enerjisidir. İçgüdüleri keskin ve çekici olan Afrodit, içindeki sese göre hareket eder. Güzelliğine düşkündür ve vücudunu sever. Gerçek bir romantiktir. Erkekler Afrodit kadını için çok önemlidir. Ancak bu erkeğin kimin kocası, kimin sevgilisi olduğu bu kadın için hiç farketmez. Yalnız istediği erkeği elde ettikten sonra, sevdiğini iddia ettiği adamı bir kenara fırlatıp atabilir. Çünkü artık onunla işi bitmiştir. Baştan çıkarıcı, neşeli ve tutkulu olan bu kadına erkeklerin karşı koyması çok zordur.

Demet Şener: Son bir kaç yıldır genç, yaşlı bir çok erkek Demet Şener'in peşinde. Herkes onun güzelliğinden, çekiciliğinden etkilenmiş durumda. O da kendi güzelliğinin farkında. Hatta daha güzel olmak için burnunu ve göğüslerini ameliyat ettirmekten kaçınmadı. Bugüne dek bir çok isimle aşk yaşayan Şener'e karşı koyan erkek görülmedi. Ancak şimdiye kadar aşık olmadığını söyleyerek tipik bir Afrodit olduğunu O da kabul etti.



Artemis

Afrodit kadınlarAşırı enerjik, çok hareketli ve dinç bir kadındır. Doğanın ve yaşam enerjisinin tanrıçası olduğu için uçlarda yaşamayı sever ve arayıştan zevk alır. Etrafında büyük bir özgürlük duygusu vardır. Doğaya düşkündür. Böylece hem kendi içinde, hem de dışındaki bilinmeyen yerleri keşfeder. Hemcinsleriyle iyi dostluklar kurar. Artemis, bazı erkeklere soğuk bir kadınmış gibi görünebilir. Bunun sebebi, aşırı bağlanmak ve özgürlüğünü kaybetmekten duyduğu korkudur. Ancak yavaş yavaş ve sabırla keşfedilmesi gereken bir kadındır.

Candan Erçetin: İlk olarak soğuk bir insan profili çiziyor gibi görünse de, sanatçının yakın çevresi hayat dolu biri olduğunu söylüyor. Bu arada hem arkeoloji, hem de konservatuar mezunu olması zekasını kanıtlıyor. Sanatla uğraşmasının yanı sıra Galatasaray Lisesi'nde müzik öğretmenliği yapması da cabası. Son çıktığı su reklamında da doğaya olan düşkünlüğünü anlata anlata bitiremiyor Candan Erçetin.

Persephone

Annesinin kızıdır. En yakın ilişkisi babasıyla değil, annesiyledir. Genellikle babası, büyüme çağında yanında bulunmamış ya da arasıra evde olmuştur. Persephone sonsuza kadar küçük kız olarak kalacak bir kadındır. Güvensiz ve kararsızdır. Bu tip kadınlar uzunca bir süre küçük kızlar gibi giyinmeye devam edebilirler. Persephone kadını çocuksu açıklığı, samimiliği, saflığı ile erkeklerin çekici bulduğu bir kadın tipidir. Ancak o kendi değerinin farkında değildir. Bir çok ilişkiye girer çıkar.

Hande Ataizi: Boşanmış bir ailenin kızı olan Ataizi, annesine düşkünlüğünü her fırsatta dile getiriyor. Güzel bir kadın olmasına rağmen sürekli estetik ameliyat yaptırması kendinden hoşnut olmadığını gösteriyor. Samimiliği, açık ve dürüst konuşmaları bazen başına iş açıyor. Aklına geleni hemen söylemek gibi bir huyu var. Hestia

Onda bulunan iç huzuru kimsede olamaz. Dünyanın en sevgi dolu, uyumlu, barışsever, anlayışlı ve hizmet etmekten zevk alan kadınıdır. Yaşamında sakin bir ritm vardır. Eğer mutfakta yemek pişiriyorsa, harıl harıl çalışır. Hestia kadını evlense bile, yalnızlığı sever. İsim, statü ya da ünle hiçbir ilgisi yoktur. Herkes de güven uyandırır, kibar ve düşüncelidir. Tek söz etmese bile onun yanındayken huzur ve güven hissedersiniz.



Afrodit kadınlarArzum Onan: Mankenliği bırakmasına rağmen, tüm mankenlerin hayali bir gün onun gibi olabilmek. Duru güzelliği, abartısız hareketleri ve yumuşacık sesiyle tanındı, sevildi. Mehmet Aslantuğ'la olan evliliğini başarıyla yürüten Onan, tıpkı Hestia kadını gibi evine düşkün. Mehmet Aslantuğ, eşinin gecenin bir yarısı çekimden döndükten sonra mutfağa girip yemek yaptığını söylüyor. Bunun yanısıra tavırlarıyla insanlarda huzur ve güven uyandırıyor.

Athena

Athena görkemli ve zarif bir kadındır. Cesur, yetenekli ve açıkgöz olmasının yanı sıra; ilginç fikirler yaratmakta üstüne yoktur. Sanatın herhangi bir dalına karşı mutlaka bir yeteneği vardır. ‘‘Haydi gidiyoruz’’ diyen hep Athena'dır. Çevresindekilerin bir yerde sıkışıp kalmasına izin vermez. Onunla birlikteyseniz, devamlı hareket halinde olacaksınız demektir. Bu kadın önemsiz şeylerle uğraşmayı sevmez. En önemli özelliği; ön saflarda yer alması, söylenmesi ve ifade edilmesi gereken şeyleri dile getirmesidir. Yani Athena, çoğunluk için konuşur, topluluğun sözcüsüdür ve liderdir.

Sezen Aksu: O, Türkiye'nin gerçeği. Elini attığı her işte başarılı oluyor. Şarkı söylüyor, beste yapıyon, yeni yetenekleri keşfediyor. Bu arada Sezen Aksu kolonisi dillere destan. Aksu ailesine bir giren bir daha çıkamıyor. Bir de nerede hareket, orada bereket der gibi; sanatçının bulunduğu bütün topluluklarda neşe, eğlence kaçınılmaz. Tüm bu özellikleriyle gerçek bir Athena kadını olduğunu kanıtlıyor Sezen Aksu.

Hera

Kendini sevdiği insanlara adamış bir kadındır. Hera kadını, kendini asla kızlık soyadıyla tanıtmak istemez. Çünkü o, kocasının karısıdır. Ona göre bu durum asla bir fedakarlık, kişiliğinden vazgeçme değildir. Tam anlamıyla sadık ve kıskançtır. Ancak kocasının kendisini aldattığını veya evliliğini bitirmek istediğini öğrenen bir Hera kadını kelimenin tam anlamıyla yıkılır.

Arzu Yanardağ: Güzel mankenin, Mustafa Altıoklar'la olan beraberliği neredeyse bir yıla yakın. O süre boyunca haklarında her türlü şey yazıldı, çizildi. Bunları söyleyenler karşılarında Arzu Yanardağ'ı buldu. Kendini sevgilisine tamamen adamış görünen manken, bu durumu bir fedakarlık olarak görmüyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder